Posts

Posted in Χωρίς κατηγορία

Μέτρα έναρξης Δομών Επαγγελματικής εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Διά Βίου Μάθησης

Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο (ΦΕΚ 4187/10-9-2021, κεφάλαιο Β’) για το τι θα ισχύσει για την έναρξη των ΔΙΕΚ και ποια μέτρα θα εφαρμοστούν.

Posted in Χωρίς κατηγορία

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι καταρτιζόμενοι επιθυμούν έναρξη πρακτικής άσκησης στις 15-07-2024, οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα μέχρι την Τρίτη 09-07-2024.

Posted in Χωρίς κατηγορία

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ- ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Καταρτιζόμενοι οι οποίοι επιθυμούν μετεγγραφή σε άλλη Σ.Α.Ε.Κ., μπορούν να την πραγματοποιήσουν με υποβολή αίτησης στη Σ.Α.Ε.Κ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ από 1η έως 10 Ιουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού λειτουργίας των Σ.Α.Ε.Κ.

Posted in Χωρίς κατηγορία

ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο- Αύγουστο το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού είναι 10:00-13:00μ.μ. Από 1 έως 15 Αυγούστου η Σ.Α.Ε.Κ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ θα παραμείνει κλειστή.

Posted in Χωρίς κατηγορία

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2024Α

Μπορείτε να δείτε με τον ΑΜΚ σας, τα αποτελέσματα επίδοσης τελικών εξετάσεων 2024Α εδώ. Οι τελικές βαθμολογίες (μέσοι όροι ατομικής-ομαδικής εργασίας, προόδου και τελικής εξέτασης) είναι αναρτημένες στην είσοδο του κτιρίου της Σ.Α.Ε.Κ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Α

Posted in Χωρίς κατηγορία

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Σας ανακοινώνουμε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το στεγαστικό επίδομα, το οποίο αφορά καταρτιζόμενους οι οποίοι έχουν μισθωτήρια συμβόλαια που πρέπει να είναι σε ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες και να έχουν συναφθεί πριν τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους 2022-2023.

Επισυνάπτεται η σχετική εγκύκλιος εδώ.

Στον σύνδεμο https://stegastiko.minedu.gov.gr, στο μένου ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ υπάρχουν το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ, οι ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ καθώς και το ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από τις 20-06-2024 έως και τις 05-07-2024 στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα στον σύνδεσμο htttps://stegastiko.minedu.gov.gr

Posted in Χωρίς κατηγορία

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Σ.Α.Ε.Κ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Eνημερώνουμε ότι η Σ.Α.Ε.Κ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.  δεν θα λειτουργήσει  την Παρασκευή 07/06/2024 και τη Δευτέρα 10/06/2024 λόγω των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.​

Posted in Χωρίς κατηγορία

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η Αλληλεγγύη Νέας Σμύρνης, κοινωνικός και πολιτιστικός σύλλογος της πόλης μας, επιθυμώντας να συμβάλλει στην ανάδειξη σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων, διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση για τα προβλήματα και τις αιτίες που σχετίζονται με τη βία μεταξύ των ανηλίκων. Έχουν προσκληθεί και έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν αξιόλογοι επιστήμονες και ειδικοί με ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα αυτό

«ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;»

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 11.00 στον ΓΑΛΑΞΙΑ

H βία ανάμεσα στους ανήλικους έχει εκδηλωθεί και ανάμεσά μας και η αντιμετώπιση της και η προστασία των θυμάτων αφορά όλους μας, τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους θεσμούς, στις συλλογικότητες. Για να σπάσουμε τη σιωπή, την ανοχή και την αδιαφορία, αλλά και για αναζητήσουμε διεξόδους η Αλληλεγγύη Νέας Σμύρνης διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

«ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;» την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 11.00 στον ΓΑΛΑΞΙΑ

με ομιλητές τον Ψυχίατρο Παιδιών και Εφήβων και Διευθυντή ΕΣΥ ΚΨΥ Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΓΡΙΠΛΗ, την Παιδαγωγό και Διευθύντρια του Κέντρου Παιδαγωγικής Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης «Σχεδία» ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΦΕΑ, τον Διευθυντή Σχολικών Μονάδων Φυλακών Αυλώνα ΠΕΤΡΟ ΔΑΜΙΑΝΟ και την Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών & Εφήβων ΝΕΦΕΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κοινωνική Λειτουργός ΝΙΚΗ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ.   

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ  

unnamed.jpg